Ukrudtsbekæmpelse

vi udfører ukrudtsbekæmpelse på privat og industri ejendomme

Ukrudtsbekæmpelse

Vi udfører ukrudtsbekæmpelse i græsplæner, terasser, indkørsler og flisearealer på en god og skånsom måde.

Enten kan du vælge den traditionelle metode som foregår med pesticider og ved brug af sprøjte, eller du kan vælge den mere miljø skånsomme metode, ved brug af damp og kogende vand...


Græs:

Græsplænen skal behandles en gang om året, gerne i foråret. Ved at få ukrudtet i græsplænen sprøjtet, får græsset bedre vækstmuligheder og ender med at få overtaget, således at den ikke skal sprøjtes hvert år. Vi har rigtig gode priser på behandling af din græsplæne... send os gerne en besked for tilbud.


Ukrudtsbekæmpelse:

Den traditionelle metode:

Vi har sprøjtecertifikat og alle de nødvendige uddannelser og tilladelser til at udføre en kemisk bekæmpelse af ukrudt. 

Da vi er uddannet til omgang med planteværn er vi din sikkerhed for at ukrudtsbekæmpelsen foregår på den bedst mulige måde og med det bedst mulige resultat. 

Vi  forsøger at optimere sprøjtetidspunkt og mængder så det får den mest skånsomme virkning på miljøet og samtidig den mest effektive virkning for dig.


En sprøjteaftale med os indebærer at vi besøger dig 3 gange i løbet af året, en gang tidligt forår, engang midt på sommeren og sidste gang i løbet af efteråret.

De nøjagtige tidspunkter er jo afhængig af vejr og vind, da vi opnår det bedste resultat ved at sprøjte på de optimale tidspunkter.


Den miljø skånsomme metode:

Damp og Kogende vand, har vist sig at være en bedre metode end at brænde ukrudtet. Denne metode kræver 4 (måske 5) behandlinger om året, i april, juni, august og oktober. I forhold til den traditionelle metode, er denne lidt dyrere, da der skal bruges mere og dyrere grej, samt en til to behandlinger mere om året...


Vi har til huse i Sønderjylland, men kører og har kunder over hele landet.


Udfyld skemaet eller send en email for flere oplysninger eller et tilbud.

du er også velkommen til at ringe på +45 91157260


Græsplæne før og efter, med 4 ugers mellemrum...